Wenkbrauwen & Wimpers

Laat je ogen spreken

Wenkbrauwen wimpers Rijswijk

WENKBRAUWEN & WIMPERS

Beautycare by Lisa is gespecialiseerd in het behandelen van wenkbrauwen en wimpers


Je mimiek en uitstraling worden grotendeels bepaalt door je wenkbrauwen. In samenwerking met je ogen en wimpers vormen ze je gezicht en identiteit.

Je wil ze accentueren wanneer je geen of weinig wenkbrauwen hebt en daarbij eventueel je wimpers voller te maken.

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN

wenkbrauwen verven Beautycarebylisa
VERVEN VAN DE WENKBRAUWEN

Bij deze methode wordt er overlegd met u in welke kleur u de wenkbrauwen wilt hebben. U kunt ervoor kiezen om ze donkerder te maken of dat u kiest voor een natuurlijke kleur. Door middel van het verven van de wenkbrauwen is er de mogelijkheid om de wenkbrauwen voller te laten lijken en kan ik voor u een mooie vorm naar wens creëren. Hierdoor hoeft u zelfs niets meer aan uw wenkbrauwen te doen!

Epileren wenkbrauwen Delft
EPILEREN VAN DE WENKBRAUWEN

Door de wenkbrauwen in een mooie vorm te epileren zult u een frisse en verzorgde look creëren. In combinatie met het verven zullen de wenkbrauwen er optimaal verzorgd en vol uitzien.

wimpers verven Delft
VERVEN VAN DE WIMPERS

Er verzorgd en verfrissend uit willen zien maar geen tijd in de ochtend? Dan is dit misschien de juiste oplossing voor u. Door de wimpers te verven zullen de ogen er verfrissend uit zien. U hoeft geen mascara meer aan te brengen want de wimpers zullen er zwart en langer uitzien. Tip: als je allergisch bent voor mascara is het verven van de wimpers een goede optie om toch nog iets aan de wimpers te doen.

wimperlifting beautycarebylisa Rijswijk
WIMPERLIFTING

Door de wimpers te liften zullen de wimpers langdurig gekruld worden en lijken de wimpers optisch langer. Het mooiste resultaat is als de wimpers ook diep zwart geverfd worden. Hierdoor hoeft u niks meer te doen aan uw wimpers. Het geeft uw ogen een open blik en een verzorgde uitstraling. Uw wimpers zullen 6 tot 8 weken mooi gekruld zijn met een diepe zwarte kleur.

Henna brows Beautycarebylisa
HENNA BROWS

Henna brows is een behandeling waarbij de wenkbrauwen worden geverfd met henna verf. De voordelen van henna is dat het langer op de huid en haartjes blijft zitten. Ook zijn er meer kleuren beschikbaar als bijvoorbeeld met verf wat betekend dat je met henna altijd wel de juiste kleur kan krijgen. Ook hoeft er met henna geen waterstofperoxide of ammoniak gebruikt te worden waardoor er ook minder kans is op dat je allergische reacties kan krijgen. De henna blijft ongeveer 2 weken op de huid zitten en 6-8 weken op de haartjes.

Nazorg henna: Na de behandeling mag er geen water, olie of make-up in de buurt van de wenkbrauwen komen. Hierdoor zorg je dat het resultaat zo lang mogelijk blijft zitten en mooi blijft.

EEN WENKBRAUWEN EN/OF EEN WIMPERBEHANDELING?
Neem contact op met Beautycare by Lisa...