Nagels

Handbehandelingen

GELNAGELS

Vrijwel iedere vrouw houdt van mooi verzorgde nagels.

Beautycare by Lisa is een gediplomeerd en betrouwbaar adres voor uw nagels!


Gelnagels tip Delft
NIEUWE SET GELNAGELS INCLUSIEF TIP

Hierbij wordt er een tip op uw nagel geplaatst waardoor je de nagel langer kan maken en in de gewenste vorm kan laten vijlen (verlenging van uw eigen nagel). De buildergel word door meerdere lagen op de nagels geplaatst zodat ze stevig blijven en niet snel breken of scheuren. De uitharding van de buildergel vind plaats onder een UV-led lamp. Dat zorgt ervoor dat de nagels lang en stevig blijven zitten. Gelnagels zorgen voor een mooie natuurlijke look. Hierbij krijgt u ook een door u gekozen kleur van de gellak op uw nagels. U kunt ook kiezen voor een glitter of design.

gelnagels Rijswijk Delft
NIEUWE SET NAGELS EXCLUSIEF TIP

Hierbij wordt er een laag buildergel op de nagel geplaatst waardoor de eigen nagel steviger is en minder snel breekt of scheurt. Ook hierbij vind uitharding plaats onder een UV-led lamp. Hierbij krijgt u een door u gekozen kleur van de gellak op uw nagels. U kunt ook kiezen voor een glitter of design.

gelnagels opvullen Delft
OPVULLEN GELNAGELS

Wanneer u bij mij eerder nagels hebt laten plaatsen kunt u ervoor kiezen om na circa 4 weken de nagels op te laten vullen. De nagels zullen er weer mooi en als nieuw uitzien. Er kan dan ook gekozen worden voor een andere kleur/design op de nagel.

BIAB nagels Beutycarebylisa

Biab nagels

Biab – Builder in a Bottle


Biab staat voor Builder in a Bottle, dat betekend dat je de nagel mooi kan opbouwen. Het is een product wat op de natuurlijke nagel word geplaatst en is dus geen verlenging. Biab nagels zijn dikker als gellak nagels maar dunner als acryl. Ook is dit niet schadelijk voor de eigen nagel, het werkt juist verstevigend en geeft de nagel de ruimte om zelf mooi te groeien.

Daaroverheen kan gellak aangebracht worden om zelf een kleurtje uit te kiezen maar je kan er ook voor kiezen om het natuurlijk te laten. Het product is dus steviger als gellak en blijft daarom ook langer zitten. Advies is om rond de 3 weken weer terug te komen voor een behandeling om op te vullen.

WILT U OOK MOOIE NAGELS?
Neem contact op met Beautycare by Lisa