Facial

Gezichtsbehandelingen

GEZICHTSBEHANDELINGEN

FACIAL 60 MINUTEN

De gezichtsbehandeling waarbij je gezicht, hals en decolleté weer gaan stralen.


Allereerst word de huid oppervlakkig gereinigd met behulp van het merk Webecos en vind er een vakkundige analyse van de huid plaats om te analyseren wat uw huidconditie is. Uw wensen worden besproken en daarbij worden de eventuele mogelijkheden afgestemd op uw huid. Er word tijdens de vervolgafspraken bijgehouden hoe de huid op de gebruikte producten reageert en of er verbetering plaatst vind. Met deze methode kan ik de juiste producten afstemmen op uw type huid..

Dan word er een dieptereiniging gebruikt doormiddel van een peeling of een lysing waardoor alle dode huidcellen worden verwijderd. U krijgt ook een vapozone (stoomapparaat) gericht op het gelaat om de poriën te verwijden zodat producten beter worden opgenomen door de huid. Hierna word er gekeken of er onzuiverheden verwijderd kunnen worden. Als blijkt dat u veel last heeft van onzuiverheden zou u kunnen kiezen voor de Facial 75. Bij deze uitgebreide behandeling word er onder andere extra tijd besteed aan het intensief verwijderen van alle onzuiverheden.

Vervolgens krijgt u een massage die ontspannend maar ook tegelijk stimulerend is. Deze massage zorgt er namelijk voor dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Een bijkomend voordeel is dat hiermee ook de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Na de massage zal er een masker opgebracht worden die bij uw huidtype past en fijn op de huid aanvoelt. Als het masker goed in de huid is ingetrokken word hij er na 10 a 15 minuten afgehaald en zal er als finishing touch de huid verder verzorgd worden met een dag of nacht verzorging. Deze verzorging bestaat uit een lotion, serum, oogcrème, en een dag of nachtcrème. Hierdoor zult u zich weer als herboren voelen. De huid ziet er direct fris en verzorg uit en voelt overigens ook nog eens super zacht aan!


FACIAL 75 MINUTEN

Houd hetzelfde in als de Facial 60 min alleen word er dan extra en langer aandacht gegeven aan uw wensen. Een langere massage of bijvoorbeeld als u meer last heeft van oneffenheden.

Beautycare By Lisa
BeautycareByLisa Delft Rijswijk
Facial gezichtsbehandeling Delft
Facial gezichtsbehandeling Rijswijk
Facial gezichtsbehandeling Sion
WILT U EEN FACIAL/GEZICHTSBEHANDELING?
Neem dan contact op met Beautycare by Lisa

BEAUTYCARE BY LISA

Verwelkomt u graag in haar salon te Sion Rijswijk


DE SALON

Sion Rijswijk

Salon Beautycare By Lisa Sion
BEAUTYCARE BY LISA

Lisa Hof

Lisa Hof Delft